Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Η Λιβύη στα χέρια του ΓΑΠ



Είδε και απόειδε ο Καντάφι με την κατάσταση που επικρατεί στη Λιβύη και αποφάσισε να βάλει το βαρύ πυροβολικό της διεθνούς κοινότητας στο παιχνίδι: τον ΓΑΠ.

Έτσι, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού αργά το βράδυ της Κυριακής με τον απεσταλμένο στην Αθήνα του συνταγματάρχη Καντάφι, και εκτελούντα χρέη υπουργού Εξωτερικών, Αμπντουλάτι Ομπέιντι, αποφασίστηκε ο ΓΑΠ ο ίδιος να είναι ο μεταβατικός αρχηγός της Λιβύης για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στη πολύπαθη χώρα.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί ο νέος ηγέτης της Λιβύης στη χώρα και η πρώτη δήλωση που θα κάνει θα είναι: «Η Λιβύη είναι ένας Τιτανικός. Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε!»

Μετά τη δήλωση αυτή θα αποχωρήσουν άμεσα οι δυτικές δυνάμεις από τη Λιβύη και θα αφήσουν τον ΓΑΠ να κάνει ανενόχλητος παιχνίδι.

Ο ΓΑΠ θα βγάλει το «περίστροφο στο τραπέζι» και μέσα σ’ ένα μήνα θα έχουν επιστρέψει στη χώρα οι διεθνείς δυνάμεις μέσω του ΔΝΤ.

Μαζί με τους μισθούς και τις συντάξεις των Λίβυων θα κοπούν χέρια και γλώσσες αντιφρονούντων και αμέσως μετά θα αρχίσει η «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας: Το πετρέλαιο θα περάσει στα χέρια της Αμερικής και οι μεσογειακές ακτές της χώρας στους Γερμανούς, για τουριστική αξιοποίηση.

Αρωγός στην προσπάθεια αυτή του ΓΑΠ θα είναι ολόκληρο το μηντιακό σύστημα υποστήριξης του έργου του και στην Ελλάδα, καθώς αναμένεται να εκπέμψει από τη Βεγγάζη μεγάλο ελληνικό κανάλι, με όλα τα παράθυρα και τους σχολιαστές που απαιτεί μια τέτοια προσπάθεια.

Το τσουνάμι αλλαγών στη Λιβύη μόλις αρχίζει! (Και όποιον πάρει ο Χάρος!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου