Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο ΓΑΠ και οι πισίνες!


Μετά τα «η Ελλάδα είναι Τιτανικός», «είμαστε μια χώρα διεφθαρμένη», «Greek Statistics», «μαζί τα φάγαμε», «οι κοπρίτες» και άλλα τέτοια αλήστου μνήμης αποφθέγματα των στελεχών της κυβέρνησης –και φυσικά και του ίδιου του πρωθυπουργού – ο ΓΑΠ ξαναχτύπησε!
 

Χθες ολοκληρώθηκε το συνέδριο των Ευρωσοσιαλιστών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Και τι ομιλία θα ήταν αυτή του ΓΑΠ, αν δεν χρησιμοποιούσε ένα σωστό παράδειγμα για να δείξει στους ξένους με ποιους έχει μπλέξει (τους Έλληνες φυσικά) και τι αντιμετωπίζει καθημερινά!

Τι είπε το αστέρι μας;

«Φωτογραφήσαμε τις πισίνες για να δούμε πόσες είναι αδήλωτες και να μετρήσουμε τη φοροδιαφυγή. Μόλις η πρωτοβουλία έγινε αντιληπτή, πολλοί σκέπασαν τις πισίνες με πράσινο χλοοτάπητα για να μην καταγράφονται στις φωτογραφίες»!

Αχ, ΓΑΠ. Τι περνάς κι εσύ με τους τριτοκοσμικούς που έχεις μπλέξει, θα σκεφτήκανε οι Ευρωσοσιαλιστές!

Δεν καταλάβανε, βέβαια, ότι απώτερος στόχος του ΓΑΠ ήταν να τους τρίψει στη μούρη τις πισίνες που διαθέτει η Ελλάδα (μην μας πούνε και υπανάπτυκτους!)

Τα θέλει και τα λέει; Τι έχει να προσφέρει ένα τέτοιο παράδειγμα σε ομιλία πρωθυπουργού; Αχ, είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι τον ΟΗΕ...

Πάντως, επειδή αρχίζει να στερεύει από ιδέες, περιμένουμε προτάσεις για θέματα στα οποία μπορεί ν’ αναφερθεί στο μέλλον σε ομιλίες του σε διεθνή ακροατήρια:

Κάνουμε την αρχή, εν όψει Πάσχα: «Παρά τη σχετική απαγόρευση της Ε.Ε. οι Έλληνες συνεχίζουν να τρώνε κοκορέτσι και μαγειρίτσα» (Φτου σας, γουρούνια!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου